28.6.11

Update


Een aantal volgers zat met smart te wachten op een nieuw bericht. Daarom maar gauw een update van mijn werk voor alle nieuwsgierigen onder jullie. De vacht van het Drents Heideschaap is inmiddels gedroogd. Boontje, onze teckel, heeft een serieuze poging gedaan om ook dit kleedje voor zich te winnen maar dat kon ik niet goedkeuren. Daarom ligt de vacht inmiddels op de bank in de hal. De zomersjaal is weer een stukje gegroeid. Het is een fijn werkje voor deze warme zomerdagen. Afgelopen zondag heb ik het vachtje van een Ouessant gevilt. Heerlijk buiten onder de parasol. En ik heb nog gewerkt aan een nieuw project. Van Oostenrijks bergschaap prik ik een haas. Een eigenzinnige creatie want ze heeft een vrouwenlijf. Nog niet al haar ledematen zijn af, maar het belooft echt iets bijzonders te worden. Blijf me volgen als je nieuwsgierig bent naar het eindresultaat!

3 opmerkingen:

 1. Ha gelukkig, een up date.
  Lief hoe Boontje zich dit weer toegeeigend heeft. Heerlijk toch, dat is genieten.
  Tja en die sjaal, ik heb er wel beeld bij dat je het daar deze tropische dagen warm van krijgt.
  Een vrouwelijk haas met alles er op en er aan. Kunstzinnig en ben benieuwd als ze af is.
  Deed me even denken aan het beeld langs de A28 bij Vries. Vind het op een of andere manier intrigerend. Zal de vrouwelijke kant wel zijn denk ik. Prachtig en knap werk.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig,naar de laatste update's.Wil altijd wel graag weten waar je je mee bezig houd.Ziet er allemaal weer leuk en creatief uit.

  Groetjes vanuit Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem29.6.11

  Prachtig om weer nieuwe creaties van je te mogen zien.
  Heel benieuwd hoe "vrouw haas wordt" en wanneer ze het knollenland ingestuurd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen