20.5.13

Voorbereidingen voor de markt

Aanstaande zaterdag is er op de vrijeschool in Assen een lentemarkt. Ik ben er. Met wol, wolwerk, spintollen en een spindemonstratie. En dat vraagt om de nodige voorbereidingen. Kaarden en verven bijvoorbeeld. Soms valt het resultaat van een verfbad een beetje tegen. Vaak word ik positief verrast. Ik rommel lekker wat aan...
Van mijn zelfgesponnen en handgeverfde wol heb ik muisjes gebreid. Een hele familie inmiddels. Het patroon is Suusje van zij maakt het. De muizen komen mee naar de markt en brengen misschien nog wat familieleden mee...


Tussendoor spin ik zo nu en dan een stukje verder op één van mijn tolletjes. Het is zo leuk om te doen. Verslavend ook. En het kan overal. Ook achter het fornuis terwijl ik kijk naar de kleurtjes die zich mengen in mijn verfpan;-)


4 opmerkingen:

 1. Ohhh, wat ziet dat er allemaal leuk uit!! Gaat vast goed komen op de markt! Veel plezier!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die muisjes... en een spindemonstratie...ik ga bij je in de buurt zitten! Ben ook bezig voor de markt, maar eens even geen wol vandaag!
  Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt vast een gezellige kraam en wat zeg je? Neem je je zpinnewiel mee? En Hannah ook? Dan kan ik niet achterblijven natuurlijk.
  Ik vind die muizen ook wel errug leuk hoor.
  Dag! Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er prachtig uit! Ohh en die muisjes, wat een schatjes!
  Wie weet komen we nog even aanwaaien zaterdag! ;-)
  Ik wens je in iig een heel leuke markt, met mooi weer!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen