15.12.12

MidwinterwolVandaag zat ik de hele dag op Midwinterwol, een gezellige wolmarkt in Winschoten. De markt werd georganiseerd door Lowlandslegacy. Dit jaar waren er 55 standhouders. Allemaal met wol of wolproducten! Het was een feest! In de stand van de landelijke spingroep gaf ik een spindemonstratie. Mijn Ashford Country spinner (ooit gekocht bij Lowlandslegacy) trok veel bekijks. Ik spin er wol op voor mijn weefwerkstuk en ben lekker opgeschoten vandaag. Tussen het spinwerk door heb ik zelf ook een ronde gemaakt langs de kramen en mijzelf getrakteerd op het boek Textiel leeft! van Ellen Bakker. Een prachtig boek vol inspirerende textielkunst.

2 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad een hele gezellige wolmarkt. Ik heb er met veel plezier een aantal uren doorgebracht. Bij de landelijke spingroep heb ik mij opgegeven als lid. Ik heb je wel gezien, maar wist niet dat jij Titia was..... Bij Wol 'n draad heb ik wel een praatje gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie grijze wol is dat, Titia. Dat is zeker wol van een speciaal schapenras? Ik heb weinig verstand van wol en spinnen, dat merk je zeker wel :-)
  Fijne zondag nog.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen