24.1.14

Voor een jarigeWekelijks help ik in de klas van jongste met breien. Het is geweldig om te zien hoe ijverig de kinderen bezig zijn, hoe snel ze vorderingen maken en hoe vindingrijk ze zijn;-)
Jongste kreeg van één van zijn klasgenootjes een uitnodiging voor zijn verjaardagspartijtje. Zijn kadowens: vouwblaadjes.... en nog iets erbij want alleen vouwblaadjes was toch niet zo leuk.
Het is één van de kinderen die zichtbaar geniet tijdens die breilessen. Ik vroeg zijn moeder of hij zelf al een paar breinaalden heeft. Die had hij niet. Toen was het niet zo moeilijk te bedenken wat we bij die vouwblaadjes konden geven. Ik maakte een paar breinaalden met zijn naam erop en verfde een streng soedanwol in regenboogkleuren. Jongste vind het geweldig om te geven en ik denk dat de jarige erg blij zal zijn.


8 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk cadeau! Mooi geverfd, je wol! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk cadeau heb je bedacht. Dit zal de jarige sowieso niet dubbel krijgen, daar hoef je niet bang voor te zijn :-). De vrolijke kleuren van de Soedanwol zullen ook wel in de smaak vallen en welk kind kan nu zeggen breinaalden te hebben met zijn eigen naam erop?!
  Groetjes en tot morgen. Ben benieuwd wat we gaan doen.
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kadootje! Breipennen met je eigen naam! En breien met een gekleurd wolletje, wordt het helemaal een feestje!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Monique24.1.14

  Wat goed getroffen! Leuk idee. Ik ben wel een beetje jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super cadeau! Nu kan de jarige ook thuis heerlijk breien met stoere breinaalden en een schitterend wolletje. Goed bedacht moeder van jongste....
  Fijn weekend, Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi cadeau, mooi die regenboog geverfde wol.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bijzonder kadootje! Mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen