13.1.14

Isn't she lovely?


Dit zakpopje maakte ik naar aanleiding van de handwerkles van afgelopen zaterdag. Die ging over........poppen maken! De beschrijving en het materiaal voor dit popje kregen we mee naar huis nadat we in de les gezamenlijk een aanvang maakten met het vormen van het hoofdje. Het popje doet me sterk denken aan een allerliefst meisje uit de klas van jongste. Lieke heet ze en ik vernoem dit popje naar haar;-)
Nu mag ik een les verzinnen over poppen maken of vilten. Ik denk dat ik ga voor een combinatie van die twee. In mijn hoofd heb ik al een plannetje...

9 opmerkingen:

 1. Ja, het is een schatje. Werk je plannetje uit en ga lekker aan de slag met de jeugd. Creatief bezig zijn is heerlijk voor de kinderen en jij geniet mee. Succes.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is adorable!! :-)
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Isn't she wonderful? Prachtig, lief poppekindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een schattig popje geworden, Titia. De kleur vind ik in ieder geval ook heel leuk. Ben jij nu ook tevreden met de kleur, ondanks dat je niet zo van het roze bent? Ik ben nog niet begonnen aan mijn popje, zal kijken wanneer ik het voor elkaar krijg :-)
  Ben heel benieuwd naar je werkstuk voor je DA model.
  Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de cursus straks helemaal voorbij is. Net wat je zegt, we zullen het heel erg missen. Maarja, een vervolg is er niet.
  Groetjes en tot de 25e.
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi popje heb je gemaakt, ze blijven leuk om te zien.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een lieverd is het geworden, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een snoesje! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een mooi vriendinnetje gemaakt voor Lieke ! Zal haar volgende keer meebrengen. Groetjes Helene

  BeantwoordenVerwijderen