2.2.14

MÊH

Deze button bracht ik mee terug van de expositie van Collectief Arnhem Product. Het mooiste item in de collectie vonden wij de wanten van leer en wol. Verder waren we niet echt ondersteboven van de producten en proeven die er te zien waren. Misschien waren onze verwachtingen te hoog?
Gezellig was het in café Tape waar de expo plaats vond. In het seventies interieur met leuke en grappige details was het goed toeven. En fijn napraten.
Voor we naar Tape gingen, hadden we op een andere plek in de stad het werk van drie examenstudenten bekeken. Met name van de Livestock collectie van Tijn van Orsouw waren we diep onder de indruk. Mooi, grappig, aaibaar en geniaal bedacht zijn zijn meubelstukken die je, als je ze even niet nodig hebt, als een jachttrofee aan de muur kunt hangen. Fijn was het dat alle drie de studenten ons vertelden over hun proces en ons de producten lieten zien die uit die processen waren voortgekomen. Terwijl wij daarover in café Tape zaten na te praten, kwamen onze eigen processen ter sprake. Ik kwam tot nieuwe inzichten die mij niet alleen veel tijd besparen maar ook verder brengen in mijn ontwikkeling. En zo bracht dit uitstapje veel goeds en was het veel meer dan de moeite waard!


2 opmerkingen:

  1. Wat is je borduurwerk toch prachtig! Die kleurovergangen, echt heel mooi. En wat een geduld moet je er voor hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, de meisjesplee! Bij ons thuis wordt op 't moment gepunnikt, en met een ijzerdraadje er in kun je zo leuke woorden maken. De geborduurde slang vind ik ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen