15.6.13

En de uitslag is....

Dank voor jullie reacties op mijn eerdere blogbericht. Vandaag was het zover: de verloting! Alle namen gingen in de hoge goochelhoed. Jongste trok als eerste de winnaar van de houtkleurige spintol......

Karin, gefeliciteerd! Deze spintol komt naar je toe!
Vervolgens was het de beurt aan Oudste. Hij trok de winnaar van de gekleurde spintol.....


Gefeliciteerd Madelief! En jij mag ook nog kiezen. De spintol in antiekgroen (sorry, het is echt geen blauw;-) of één in een andere kleur. Je voelde al een regenboogmoment opkomen. Wel, hier is het:Hoewel de steekproef bescheiden was in omvang, bleek het merendeel van jullie een gekleurde spintol toch wel erg leuk te vinden. En daarom heb ik mijn verfvoorraad gisteren aangevuld.... De regen klettert hier tegen de ramen. Ik denk dat ik vandaag wat tolletjes ga schilderen in vrolijke kleurtjes. Dus, Madelief, laat maar weten welke kleur het moet worden dan komt jouw spintolletje gauw naar je toe!
Jammer voor alle anderen, maar nogmaals dank voor het meedoen!4 opmerkingen:

 1. WAAAAAA, ik zit hier te werken achter mijn laptopje, zie de zon en weet dat ik niet naar buiten MAG en ineens schijnt de zon binnen ook een beetje ;-) en ben ik helemaal blij! Maar ja, nu die kleur...pfff....ik ga voor de tol in het antiekgroen.LEUK Blij in het kwadraat, dankzij Quadraad. Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super wat leuk om te lezen!! Die kan mooi mee op vakantie, graag zou ik dan ook wat wol bij je kopen om te spinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer inderdaad, maar hartstikke gefeliciteerd aan Karin en Madelief! Veel plezier met jullie mooie tolletjes!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!!
  Al die vrolijke kleurtjes!
  Fijn weekend. groetjes neele

  BeantwoordenVerwijderen